Specijalne ponude

REZERVIŠI UNAPRED – PAMETAN IZBOR!

Detaljnije
Budget Garni Hotel logo mobile Budget Garni Hotel | Logo
Srb
Eng

Rezerviši sobuZatvori formular


Cocotte bistro

Kako i samo ime govori, inspirisan je Francuskom, te mu i adresa, Francuska 11, nekako pristaje. Vođeni idejom pariskoh malih kafana i hotelskih barova, čuvenih kuvara i barmena, koji odatle potiču, želja nam je da Vam taj duh približimo i da zajedno u njemu uživamo. Želimo da negujemo tradiciju hotelskih barova i verujemo da će i naš bistro jednog dana steći legendarni statusbaš kao i naši francuski uzori.

U Cocotte bistrou, započnite dan sa savršenom šoljom kafe i doručkom kakav je samo baka znala da pripremi, s ljubavlju i od srca. Sveže ceđeno voće je tu da Vam da energiju za nastavak dana. Čekamo Vas i na ručku, koji je protkan znalačkim tajnama naših kuvara. Nakon ukusnog obroka, u Cocotte bistrou, začinite iskustvo koktelima, krojenim po vašoj meri, a možete zaokružiti uživanje i posebnom preporukom dižestiva, baš kao što to Francuzi rade.

Kada zvezde zasijaju, a mesec nas pozdravi, tu smo da vas nasmejemo, orspoložimo, zabavimo, a sve to uz sufisticirane koktele, koji će dotaći sva vaša čula i probuditi hedonistu u svakome od Vas. Naša karta vina, pažljivo je birana..., tu smo da predložimo, a vinu dopustimo da govori samo, kako samo ono ume. Kako je rekao Paulo Koeljo: „Prihvatite šta Vam život nudi i pijte iz svake čaše. Sva vina su tu da se probaju, a samo neka da bi se popila cela flaša“.

Bistro je mesto u koje možete doći u bilo koje doba i naći upravo ono što Vam treba. A nama preostaje samo da Vas prijateljski pozdravimo i poželimo toplu dobrodošlicu, svaki put kada nam se vratite.

Belgrade best in travel