Specijalne ponude

REZERVIŠI UNAPRED – PAMETAN IZBOR!

Detaljnije
Budget Garni Hotel logo mobile Budget Garni Hotel | Logo
Srb
Eng

Rezerviši sobuZatvori formular

SRBOTEL
Hotel Management Company

O nama

Srbotel d.o.o, kompanija za hotelski menadžment, osnovana je 2010. godine, sa ciljem upravljanja hotelima, kako u svom vlasništvu, tako i u vlasništvu drugih fizičkih i privrednih subjekata.

Upravljanje hotelima

Ukoliko imate hotel, a želite da ga poverite iskusnom timu hotelijera na upravljanje, sa dugogodišnjim iskustvom i dokazanim rezultatima, spremni smo da sarađujemo po modelu menadžment ugovora. U tom slučaju, brigu o celokupnom poslovanju hotela preuzima naš tim. Više ne morate da razmišljate o operativnom poslovanju, pravnim aspektima, prodaji i marketingu, kao ni o svemu ostalom što jedan hotel zahteva. Zanimaće Vas samo rezulatati, a mi za iste garantujemo i u Vašem hotelu, sa zajedničkim interesom da se maksimizira dobit hotela, na obostrano zadovoljstvo! Zadatak vlasnika je da prati finansijske izveštaje i planove, jer je naš tim tu da ih ostvari.

Lizing hotela

Ukoliko imate hotel i ne želite da zavisite od operativnog poslovanja hotela, već želite da imate zagarantovan prihod, pravi model može biti lizing, tj. iznajmljivanje hotela. Zainteresovani smo za iznajmljivanje hotela od strane našeg preduzeća i nastavljanje hotelskog poslovanja u zemlji i okruženju. Interesuju nas lokacije u glavnim gradovima i etabliranim turističkim destinacijama. Vlasnik hotela određuje cenu rente koja ne zavisi od dobiti hotela, a mi garantujemo da će svaka renta biti isplaćena.

Asset management hotel

U svakom hotelu krije se potencijal za boljom zaradom. Treba je pronaći. Potencijal može biti interni (poboljšanje produktivnosti hotela putem bolje organizacije, inovacije proizvoda i usluga koje se nude) ili eksterni (razvoj novih tržišta, nove marketing strategije). Zajednički cilj jeste da hotel bolje posluje na dugi rok i poveća količinu poslovne dobiti. Asset management podrazumeva širok spektar konsultantskih aktivnosti našeg tima u domenu operativnog poslovanja hotela, kao i izveštavanje o poslovanju hotela, zarad postizanja boljih poslovnih rezultata. Kroz kratkoročni poslovni konsalting od strane našeg tima, dobićete dugoročno poboljšanje poslovanja hotela.

Građevinski i arhitektonski inženjering hotela

Iskusni tim inženjera firme Archittera d.o.o. Beograd, koji iza sebe ima više hotelskih projekata, nudi brojne inženjerske usluge u gradnji i renoviranju hotela. Po principu “ključ u ruke”, nudimo celokupna idejna rešenja za renoviranje hotela, izradu glavnih projekata, izrade elaborata o iznosu investicije. Ono što nas dodatno izdvaja od drugih jeste činjenica da naš tim čine iskusni stručnjaci, koji znaju da optimizuju kapacitete hotela i koji poznaju tehnologiju, čime se otklanjaju potencijalni problemi u budućoj eksploataciji objekta, što znači manje buduće troškove poslovanja hotela, a samim tim i bolji poslovni rezultat.

Poslovno'finansijski konsalting

Izrada biznis planova sa analizom tržista predstavlja prvi korak ka investiciji. Plan sa projekcijom prihoda, koji je urađen od strane kompanije koja posluje u sektoru hotelijerstva, dodatno povećava njegov kredibilitet kod zahteva u bankama.
Takođe, praćenje finansijskog poslovanja predstavalja bitan aspekt svake firme, a adekvatni izveštaji štede vreme i čine adekvatnu osnovu za donošenje poslovnih odluka. Naš tim nudi izradu realnih biznis planova, analizu tržista i praćenje poslovanja objekta u skladu sa svetskim standardima.

Ukoliko su Vam potrebne dodatne informacije, stojimo Vam na raspolaganju.

S postovanjem,
Srbotel doo Beograd..